Boldking

16 aug 2017

Grote kans dat je al eens eerder van Boldking gehoord hebt; ze zijn actief op social media en maken hierop veel reclame. Ze adverteren met €10,- voor vier scheermesjes, goedkoper dan ‘gevestigde merken’, aldus Boldking.

Ook ik ben bekend geworden met Boldking via advertenties. Zelf vond ik hun reclame meestal opdringerig en irritant, omdat ik die overal en nergens tegen kwam. Maar op aanraden van een vriend, die erg te spreken was over Boldking, heb ik een halfjaar geleden een startset bij hen besteld, met daarin een aantal van hun producten om het uit te kunnen proberen. Nu, vele scheerbeurten later, ben ik zeer tevreden over Boldking. Ik maak nu ook gebruik van de service die ze aanbieden, namelijk het automatisch ontvangen van nieuwe mesjes eens per drie maanden (het aantal maanden kan je zelf instellen). Zo kom ik nooit meer zonder nieuwe mesjes te zitten, en hoef ik ook niet meer naar de winkel voor (duurdere) mesjes. Ideaal!

Naast scheermesjes en een houder waar het mesje op geklikt wordt, biedt Boldking ook een after shave crème aan en een toillettas. Ook kan je voor €2,- een speciale envelop ontvangen waarin je gebruikte mesjes kunt versturen naar Boldking zodat ze gerecycled kunnen worden.

Zodra je iets bij hen besteld hebt, krijg je een persoonlijke code die je kunt delen met vrienden; deze code geeft, zowel jezelf als de persoon waar je de code mee deelt, €2,- korting bij je eerstvolgende bestelling. Nog niet overtuigd? Neem dan eens een kijkje op de review-pagina van Boldking, waar mensen hun ervaringen delen!

Dit is geen advertentie. Ik krijg hiervoor niet betaald.

Thijs Oost

Categorieën